4-news_cat

JORNADES APRÈN I EMPRÈN AMB ISBA:

Després de l’estiu, ISBA (Societat de Garantia Recíproca) ha tornat a reprendre les Jornades Aprèn i Emprèn amb ISBA, un cicle de conferències adreçat als emprenedors locals per donar a conèixer els serveis de l’entitat.

Es tracta de trobades bimensuals, amb diferents convidats, que expliquen als assistents el seu cas d’èxit i la seva experiència concreta en els seus inicis en el món empresarial. Cada ponent explica la seva visió personal i atén les preguntes del públic per generar un debat amb els futurs emprenedors.

CONCEPT HOTEL GROUP I MARIOLA’S BAKERY, DIFERENTS CASOS D’ÈXIT:

En aquesta tercera edició, ISBA ha organitzat una jornada amb dos empresaris els que van comptar amb l’ajuda financera d’ISBA i amb el seu assessorament en el procés de creació de la mateixa.

Concept Hotel Group és una cadena hotelera eivissenca que es caracteritza per dotar els seus establiments turístics d’una sèrie de valors afegits intangibles, que fan de l’estada una experiència que es viu i que s’explica. Els principals factors que estan donant suport l’èxit d’aquest grup hoteler és la creació de productes originals i amb personalitat pròpia, situats en molt bones localitzacions, i amb un disseny i concepte diferents

Per la seva banda, Mariola ‘s Bakery és un petit negoci, una Bakery tipus americana en la qual, a més d’oferir cupcakes, podem trobar delicioses pastissos tipus Red Velvet, Carrot Cake, cheesecakes, així com batuts. Tot en un entorn de decoració retro amb un aire pin-up.

CASOS D’ÈXIT

Dia: Dimecres 8 de Novembre

Hora: 18:30 hores.

Lloc: ISBA. Carrer Genil, 30. Poligon Son Fuster. Palma

Inscriu-te al telèfon 971 461 250, o mitjantçant el formulari.

Acte gratuït i aforament limitat.