T. 971 461 250 GENIL 30 - 07009 - PALMA DE MALLORCA
Goolge+ | ISBA SGR  Goolge+ | ISBA SGR  Goolge+ | ISBA SGR  Goolge+ | ISBA SGR     ES | CAT

Concept Hotel Group i Mariola ‘s Bakery participen en les jornades ‘Aprèn i emprèn amb ISBA’

  • Isba
  • 9 noviembre, 2017
img_3483
La tercera jornada de casos d’èxit va reunir dues empreses que van donar a conèixer els seus projectes empresarials

ISBA (Societat de Garantia Recíproca) va reunir ahir de dimecres 08 de novembre a dues empreses que van participar en la tercera edició de les jornades ‘Aprèn i Emprèn amb ISBA’, un cicle de conferències dirigit a emprenedors locals, per donar a conèixer els serveis de la entitat.

Els dos convidats van explicar als assistents el seu cas d’èxit i la seva experiència concreta en els seus inicis en el món empresarial. Cada ponent va explicar la seva visió personal i va atendre a les preguntes del públic per generar un debat amb els futurs emprenedors.

Els encarregats de participar en aquesta tercera edició de les jornades van ser Hotel Concept Group i Mariola ‘s Bakery, els que van comptar amb l’ajuda financera d’ISBA i al seu assessorament en el procés de creació de la mateixa.

Hotel Concept Group és una cadena hotelera eivissenca que es caracteritza per dotar els seus establiments turístics d’una sèrie de valors afegits intangibles, que fan de l’estada una experiència que es viu i que s’explica. Els principals factors que estan donant suport l’èxit d’aquest grup hoteler és la creació de productes originals i amb personalitat pròpia, situats en molt bones localitzacions, i amb un disseny i concepte diferents

Per la seva banda, Mariola ‘s Bakery és un petit negoci, una Bakery tipus americana en la qual, a més d’oferir cupcakes, podem trobar delicioses pastissos tipus la Red Velvet, Carrot Cake, cheesecakes, així com batuts. Tot en un entorn de decoració retro amb un aire pin-up.

La jornada va ser tot un èxit de participació, i els assistents van poder degustar un exquisit còctel de la mà de Mariola ‘s Bakery en acabar les ponències

No Comments

Leave a Comment

*