mesa-de-trabajo-43x

‘Con Aval Sí’ és una plataforma online impulsada per les societats de garantia recíproca que et mostra el camí més senzill a l’hora d’aconseguir finançament. Entra i aconsegueix les millors condicions per la teva empresa i el teu projecte emprenedor amb l’ajuda d’ISBA.4

– V –

mesa-de-trabajo-1-copia3x

La segona jornada de casos d’èxit va reunir a tres empreses que donaren a conèixer els seus projectes empresarials. Els encarregats de participar en aquesta segona edició van ser Bodega Can Feliu, Best Swim Centre i Hotelinking, els quals contaren amb l’ajuda financera d’ISBA i el seu assessorament en el procés de creació i creixement de l’empresa. 

7– V –

mesa-de-trabajo-23x

Et recordam que des d’ISBA tenim a la teva disposició una línea de finançament per a la incorporació d’energies renovables en activitats empresarials. Els beneficiaris d’aquestes línies són pimes i autònoms que duguin a terme un projete d’inversió a les Illes Balears, en instal•lacions d’energia renovable per a autoconsum per a la pròpia empresa.

7

 – V –

 mesa-de-trabajo-33x

L’Associació Europea d’Institucions de Garantia (AECM) ha demandat més finançament públic per les 23 milions de pimes que existeixen a Europa durant la celebració del seu 25 aniversari a Madrid.

7

C/Genil 30 bj 07009 | Palma de Mallorca | 971 461 250 | isbasgr.es